Skönhet och hälsa

Skönhet och hälsa hör verkligen ihop. Idag säger man att hälsa är det nya smala. Det är inne att vara vältränad och hälsosam, inte att banta.

Skönhet

Vad är egentligen skönhet? Vad som är vackert ligger naturligtvis i betraktarens ögon. Samtidigt finns det sådant som alla kan komma överens om är vackert. När det kommer till mode och skönhet går det ofta trender i vad som anses vara vackert. Men att se hälsosam ut, vara vältonad och ha ett snyggt leende upplevs alltid som vackert. Det bästa du kan göra för ditt utseende är att sluta röka, dricka mindre alkohol, sova mer, äta hälsosamt och motionera. Om du ska på fest på kvällen kan du med fördel gå till gymmet och träna tidigare på dagen. Då kommer du både känna dig piggare och se piggare ut. Bara en raskare promenad kommer att göra skillnad. Träning har verkligen en positiv inverkan på vårt utseende.

Hälsa

För att satsa på hälsa och skönhet är det smart att läsa träningsmagasin som iForm, där du får inspiration att träna, komma i form och leva hälsosamt. Eftersom hälsa är det nya smala ska du fokusera på en skön och rolig livsstil: anmäl dig till löploppet, Vasaloppet och gå en danskurs. Testa nya idrotter och vandra på semestern. Aktivitet, både den på gymmet och att vara aktiv under vardagen, kommer hjälpa dig att må bra och även se snyggare ut. Glöm inte heller att satsa på din sömn, minimera stress och att dricka mycket vatten.

Rekommenderade artiklar