Behandling med fillers – så funkar det

Fillerbehandlingar är något som alltid varit mycket populärt, men under de senaste åren har behandlingsformen skjutit i höjderna. Idag använder sig både män och kvinnor av fillers för att framhäva de bästa ansiktsdragen, få mer fyllighet i ansiktet, större läppar eller mer markerade kindben.

Idag finns det många utövare av fillers. Funderar du på att göra en fillerbehandling är det viktigt att du går till en seriös och professionell klinik. Ett exempel på en klinik är uppskattade citadellkliniken.com i Stockholm som erbjuder fillerinjektioner såväl som andra skönhetsbehandlingar och plastikoperationer.

Vad är fillers?

Fillers är ett material som injiceras i din hud med hjälp av en tunn nål. Material består av hyaluronsyra som finns naturligt i kroppen, men som försvinner i takt med att vi blir äldre. Hyaluronsyra är således helt ofarligt och risken för allergiska reaktioner är mycket liten.

Hur används fillers?

Till skillnad från t.ex. botox så är fillers ett utfyllnadsmaterial. Behandlingen används således främst av den som vill öka volymen på läpparna, kinder, haka eller för att ändra formen på näsan. Fillers kan också användas på kroppen, t.ex. i samband med en stuss-förstoring eller för en enklare form av bröstförstoring. I dessa fall använder man då en tjockare typ av filler som har en längre hållbarhet och mer motståndskraft.

Skönhet

Rekommenderade artiklar